Hlavní obsah

Šárka Vaňková si bude užívat na jachtě

– PRAHA

Ve finále prvního ročníku Česko hledá SuperStar byla Šárka Vaňková sice druhá za Anetou Langerovou, ale její kariéra se s úspěchem rozjela. Vystoupila v televizní zábavné show s Helenou Vondráčkovou, zahrála si ve filmu Panic je nanic, nyní vydala druhé cédéčko a často koncertuje. Příští týden odjíždí na výjimečnou dovolenou.

Článek

"Moc se na to těším, protože to nebude jen tak obyčejná dovolená. Rozhodla jsem se, že si se svými přítelkyněmi uděláme dámskou jízdu na jachtě. Naši partneři byli nedávno takhle v Řecku zase bez nás, tak my jim to oplatíme. Jediný chlap na palubě bude kapitán, tak jsem zvědavá, jak ten výlet dopadne. Chceme si letos s holkama prostě užít," směje se Šárka.

Láská trvá už rok

Šárka Vaňková není z těch vycházejících hvězd, které střídají partnery. Před rokem si namluvila produkčního z Barrandova, pořídila si s ním byt v Praze a jsou si věrní. "Jsem se svou láskou - s Kubou - spokojená. Máme se moc rádi. A protože on pracuje jako produkční na Barrandově, tak máme i společné tvůrčí zájmy. Na nějakou novou lovestory proto vůbec nepomýšlím. Snažím se, abych vypadala dobře, aby mi to slušelo a abych neměla takový ten pro někoho módní neupravený styl.

Šárka je vděčná osudu

Je zvědavá na novou SuperStar. Kdyby nebylo soutěže Česko hledá SuperStar, asi by o ní nikdo nevěděl. Soutěž z ní udělala vycházející hvězdu. Proto pečlivě sledovala i její další pokračování. "Ráda jsem se dívala už na druhou sérii. A teď mě překvapilo, že hned na podzim má být třetí. Myslím si, že je to dost brzy, ale kdoví, možná, že se v ní zase někdo zajímavý a nadaný najde. Soutěž je úžasná, protože dává příležitost mladým neznámým lidem. Jak jinak by se teď do šoubyznysu dostali? Já jsem za ni osudu vděčná," usmívá se skromná Šárka.

Reklama

Související články

Na Šárku Vaňkovou bratr nežárlí

Ze Šárky Vaňkové učinila soutěž Česko hledá SuperStar hvězdu českého showbyznysu. Sláva však nijak nenarušila její vztah s bratrem, jak tomu mezi sourozenci...

Výběr článků

Načítám