Hlavní obsah

Aleš Brichta zvažuje kvůli politice emigraci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zřejmě před nejzávažnějším rozhodnutím v životě nyní stojí populární hudebník a zpěvák Aleš Brychta. Tvrdí, že jej výsledek voleb i povolební události na české politické scéně vyděsily natolik, že zcela vážně uvažuje o emigraci.

Článek

"Vyděsil mě nejen šílený projev pana Paroubka, ale i samotný výsledek voleb. Pokud se nepodaří sestavit demokratickou vládu a budou u nás vládnou sociální demokraté a navíc společně s komunisty, tak prodám byt a odjedu jinam. A nejsem sám. Mnoho mých přátel má podobné názory a říká totéž. A není to z mojí strany žádná legrace. Myslím to smrtelně vážně," svěřil se Aleš Brichta.

"Žil jsem v totalitním režimu třicet let a ve svém věku už toužím žít v normální svobodné zemi. Nechávám si už zjišťovat ceny pozemků v jedné zemi, kde mám pár kamarádů. Když to u nás dopadne špatně, odjíždím,"dodal.

Reklama

Související články

Aleše Brichtu UFO neuneslo

Rocker Aleš Brichta nechal při křtu svého nového alba Anděl posledního soudu a stejnojmenné sci-fi knihy, kam i on sám přispěl jednou z deseti povídek, svůj...

Výběr článků

Načítám