Hlavní obsah

Eminem plánuje filmový comeback

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Eminem se rozhodl posunout dopředu svoji hollywoodskou kariéru. Podepsal proto smlouvu na účinkování v remaku slavného televizního dramatu z padesátých let minulého století Have Gun - Will Travel. Zpěvák, který se v roce 2002 objevil v autobiografickém snímku 8 mil, si zahraje postavu Paladina - profesionálního nájemního pistolníka.

Článek

"Když jsme dostali nabídku od producentů, okamžitě jsme ji přijali a nabídli Eminemovi. Filmová role ho velice zaujala a je celým filmovým projektem doslova nadšený," řekl televizní stanici MTV zpěvákův manažer Paul Rosenberg. Dodal, že Eminem k filmu také napíše a nazpívá soundtrack.

Originální televizní série se v Americe vysílala v letech 1957 až 1963 a těšila se nevídanému úspěchu. Hlavní roli drsného sanfranciského pistolníka si zahrál Richard Boone.

"Věříme, že Eminem bude v roli nájemního pistolníka naprosto dokonalý. Je skvělým adeptem na hlavní roli," shodli se producenti filmu.

Reklama

Související články

Eminem s rapovou kariérou nekončí

Zpěvák Eminem dementoval zprávy o konci své rapové kariéry. Reagoval tak na článek v Detroit Free Press, podle kterého by měl naposledy vystoupit v září...

Eminem chce zhubnout

Jsem moc tlustý, shledal americký zpěvák Eminem. A hned se taky rozhodl něco s tím udělat. S pouhou dietou se prý nespokojí a hodlá denně cvičit. Při shazování...

Výběr článků

Načítám