Hlavní obsah

Osmadevadesátiletý muž musel zaplatit plné jízdné

– HALIFAX

Penzista z Halifaxu musel i ve svých osmadevadesáti letech zaplatit plné jízdné, řidič mu totiž neuvěřil, že je již v důchodu. Jack Holland, který chodí pouze o berlích, ztratil kartu pro invalidy, která mu zaručuje městskou dopravu zdarma a tím vznikl celý problém.

Článek

Jack Holland, který se vracel z cesty za nákupy, řekl: "Prostě jsem řidiči řekl, že jsem ztratil kartičku, která potvrzuje, že mám právo na dopravu zdarma. Řidič mi odpověděl, že budu tedy muset zaplatit plné jízdné."

Důchodce požádal řidiče, jestli by byl ochoten podívat se na jeho doklady a ujistit se tak o jeho věku. Ten však odvětil, že na něco podobného nemá čas a požadoval od něj peníze.

Mluvčí společnosti First Bus, která dopravu provozuje, se omluvil a dodal: "Od našeho řidiče bychom očekávali, že by měl být schopný používat zdravý rozum."

Reklama

Související témata:

Související články

Bosenský důchodce byl už 162krát ženatý

Pětasedmdesátiletý bosenský důchodce, který o sobě tvrdí, že byl ženatý už 162krát, má i nadále chuť vstoupit do manželského svazku. Rád by si ještě pořídil...

Dva důchodce z Německa pronásleduje čáp

Hitchcockovská dramata se neomezují jen na filmové plátno, jak se ukázalo v Německu. Na jednoho tamního penzistu se ženou si totiž "zasedl" čáp a pronásleduje...

Výběr článků

Načítám