Hlavní obsah

Robbie Williams zoufale hledá manželku

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Robbie Williams šokoval fanoušky. Nechal se slyšet, že zoufale hledá manželku. Zpěvák, který v minulosti randil například s modelkou Rachel Hunterovou nebo zpěvačkou Nicole Appletonovou, se nemůže dočkat, až se usadí.

Článek

"Neustále čekám na okamžik, kdy potkám budoucí paní Williamsovou. Nevěřit v lásku je myslím v životě mnohem snadnější než neustále někoho hledat a ničit si duši," řekl Robbie v interview pro skotský deník Daily Record.

Osmatřicetiletý zpěvák, který nyní žije v Los Angeles, také přiznal, že už je unavený poznáváním povrchní žen. "Obal vypadá dobře, ale když si je pozvete domů, nestačíte se divit, co ze sebe dokáží vychrlit. Hollywood je postavený na hlavu. Jakmile tu nějaké holce nezavoláte do druhého dne, hraje děsně uraženou. Nedokážou pochopit, že už s nimi třeba nechcete nikdy mluvit. Jsou dost namyšlené," zhodnotil Williams svůj současný život v Americe.

Robbie také přiznal, že si během natáčení videoklipu k songu Sin Sin Sin v Kapském městě často zval na hotel školačky. "Zval jsem si do hotelu spoustu dívek, hodně hezkých, nutno podotknout. Vždycky jsem to řekl našemu kadeřníkovi a on jen odvětil, že mu ty holky říkaly, že ráno musí vstávat do školy. Tak jsem si to raději rozmyslel, protože být uvězněný v Jižní Africe by asi nebyl žádný med," vtipkoval zpěvák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám