Hlavní obsah

Colin Farrell se zřejmě tajně oženil

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DUBLIN

Hollywoodský herec Colin Farrell nosí snubní prsten. Vyvolal tak spekulace o tajné svatbě s partnerkou Lake Bellovou. Třicetiletý Colin poznal o tři roky mladší Lake během natáčení novinky Pride and Glory. Herec přiznal, že je zamilovaný, vyhnul se ale odpovědi na dotaz, zda plánuje svatbu.

Článek

"Na natáčení se nemluví o ničem jiném, než o jejich tajném svatebním obřadu, který stihli během pauzy v natáčení," řekl irskému listu Sunday World jeden z členů filmového štábu, který si nepřál být jmenován. "Colin je od odvykací kúry v prosinci naprosto jiný člověk. Už nepije a neotáčí se za každou sukní. Je tichý, zdrženlivý a naprosto okouzlující. Starý Colin by okamžitě všechno vyzradil," dodal filmař.

Farrell spekulace o svatbě podpořil snubním prstenem, který začal nosit. "Který člověk nosí snubní prsten před svatbou? Colin ho má na ruce téměř každý den. Jediným vysvětlením může být, že jsou s Lake opravdu zamilovaní. Netají se tím, že je do ní blázen a že by se rád usadil. Chce dál budovat kariéru a rád by se konečně zaměřil také na rodinu," řekl na Colinovu adresu jeden z jeho kolegů.

Farrellův mluvčí odmítl prsten komentovat: "Nevím o tom nic. Je to jeho čistě soukromá věc." Colin nedávno koupil nový dům v Hollywood Hills, kam by se rád nastěhoval s rodinou. Má za sebou manželství s herečkou Amelií Warnerovou a ze vztahu s Kim Bordenaveovou má syna Jamese.

Reklama

Související témata:

Související články

Porno s Farrellem se zatím nesmí prodávat

Irský herec Colin Farrell si může alespoň načas oddychnout. Americký soud až do dalšího jednání zakázal Nicole Narainové (31) prodávat, přehrávat či šířit...

Farrell zatančil Hayekové nahý

Colin Farrell se odhodlal k baletnímu vystoupení v rouše Adama. Důvod? Salma Hayeková byla před natáčením sexuální scény ve snímku Zeptej se prachu velmi...

Výběr článků

Načítám