Hlavní obsah

Gibson prodává dům kvůli Britney Spearsové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Slavný hollywoodský herec Mel Gibson už má po krk vzrušené atmosféry, která věčně panuje kolem domu jeho sousedky, popové zpěvačky Britney Spearsové. Rozhodl se proto prodat své honosné sídlo v kalifornském Malibu, píší americké deníky.

Článek

Gibson se svou početnou rodinou bydlí v hlídaném kondominiu stejně jako Spearsová. Neustálý rozruch, který dělají kolem Spearsové její fanoušci, ale i novináři, fotografové a občas také policie, ho však přiměl k rozhodnutí nabídnout dům za 18 miliónů dolarů (405 miliónů korun) jakémukoli zájemci.

Gibson má strach o své děti

Pod tlakem okolností se herec odhodlal přestěhovat do nového domova, a to na ranč, který se rozkládá na úpatí hor poblíž další kalifornské mondénní lokality Santa Monica. Možná přitom i ušetří, protože tento objekt ho podle nepotvrzených spekulací přišel jen na tři a půl miliónu dolarů (79 miliónů korun).

Jak noviny píší, herec, který letos oslavil padesáté narozeniny, měl velké obavy, aby vtíraví zvědavci neublížili některému z jeho sedmi dětí.

Reklama

Související články

Celebritou číslo jedna je Mel Gibson

Herec Mel Gibson (48) je světovou celebritou číslo jedna. Podle amerického časopisu Forbes totiž vede žebříček stovky hvězd světa. Porazil tak loňskou vítězku...

Gibson je nejmocnějším v Hollywoodu

Osmačtyřicetiletého herce a producenta Mela Gibsona vyhlásil magazín Enterteinment Weekly za nejmocnější osobu ve slavném Hollywoodu. Gibson se objeví také...

Mel Gibson si chce pořídit ostrov na Fidži

Mel Gibson uvažuje, že si koupí ostrov Mago na Fidži. Informaci přinesl deník Fiji Times. Filmový herec, který vyrostl v Austrálii, kde navštěvoval chlapeckou...

Výběr článků

Načítám