Hlavní obsah

Sámer Issa se rozešel s Agátou Hanychovou

I když v soutěži zpěváků nedosáhl na příčku nejvyšší, získal si Sámer Issa (20) srdce a obdiv teenegerů. A časem se z nesmělého chlapce stal přitažlivý mladý muž. Dokonce v anketě diváků získal titul Sex idol roku 2005. A objevuje se na titulních stranách bulvárních listů.

Článek

"O mně se píší hrozné věci. Tu že jsem nevěrný, tu zase že chlastám, pak se zase píše, že jsem někde sexuálně vyváděl. A přitom jsem jenom prudce tancoval. Asi není o čem psát. Pravdou je jen to, že jsem se rozešel s Agátou Hanychovou. Máme mezi sebou mír. Zůstali jsme kamarádi, ale už nic jiného než to kamarádství mezi námi nezůstalo, vůbec nic.

Takže se teď občas s nějakou dívkou někde objevím, ale nic vážnějšího to nikdy není. Já mám totiž strašně moc práce. Vždyť vystupuji na pódiích dvacetkrát až třicetkrát za měsíc. Také chystám cédéčko a na podzim chci vytvořit velkou show. To vše chce přípravu. Mám sice hodně práce, ale na to si nestěžuji, živí mě a baví mě," říká Sámer, který má opět novou image. Kromě velkých slunečních brýlí má lehce vyholenou hlavu s pruhem kratších vlasů.   "Jen se snažím trochu zajímavěji vypadat. Vlasy mám teď nově udělané, přibyl mi takový zvláštně vlnitý, ale ne příliš nápadný pruh, který mi z nich vystříhali," dodává.  

V létě si odpočine u moře a na chatě

Sámer se sice vyžívá ve svých vystoupeních a ve společenských večírcích, kde bývá středem zájmu, ale přesto si v létě najde chvilku na odpočinek.

"Určitě chci jet k moři, i když ještě nevím, kam. Moře miluji a rozhodně bych o ně nechtěl letos přijít, i když mám tak plný pracovní program. Ale také se těším na chatu. Moji rodiče mají chatu v Doksech, tam je moc krásně. Jestli se vydaří počasí, tak si tam s nimi také rád pár dnů budu léta užívat. Budou se o mne starat a bude to fajn," maluje si léto v nejzářivějších barvách Sámer Issa.

Reklama

Související články

Sámer Issa je už dospělým mužem

Osmnáctiletý student Sámer Issa byl díky soutěži Česko hledá SuperStar zasažen nečekanou slávou. I když nedosáhl na příčku nejvyšší, získal si srdce mnoha...

Výběr článků

Načítám