Hlavní obsah

Madonna už s Britney nekamarádí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Nerespektování zásady Mluviti stříbro, mlčeti zlato, přivolalo na hlavu osudem těžce zkoušené zpěvačky Britney Spearsové (24) další pohromu. Americká hvězda pop-music Madonna, která jí až dosud dávala najevo své přátelství a poskytovala morální podporu, na ni zcela zanevřela.

Článek

Zavinil to výrok, který Britney zveřejnila na svých webových stránkách a v němž zvěstuje, že jejím novým náboženstvím je osmiměsíční synek Sean Preston, kvůli němuž se přestává zajímat o mytické učení kabaly. Madonna se jím cítí ho hloubi duše uražena, protože to byla právě ona, kdo svého času idolu teenagerů otevřel cestu mezi vyznavače tohoto kultu. A nejen to, navíc jako svatební dar věnovala své chráněnkyni vzácný rukopis o kabale pocházející z 12. století.

Po Britney, s níž přerušila veškeré kontakty, nyní požaduje, aby jí unikátní knihu bezpodmínečně vrátila.

"Je na ni rozezlená až k nepříčetnosti," tvrdí Madonnini přátelé, "neboť není zvyklá, aby do někoho investovala čas a peníze, aby mu otevřela cestu k poznání, a ten se k ní pak otočil zády."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám