Hlavní obsah

Stařík se zabil při jízdě na nákupním vozíku

Novinky, Famous
SWANSEA

Dovádění s nákupním vozíkem se stalo osudným osmdesátiletému britskému důchodci. Známý vtipálek Dennis Wiltshire, který miloval legraci, se rád proháněl na nákupním vozíku jako školák. Pokřikoval přitom na kolemjdoucí nakupující. Za balancování na zadních kolečkách nyní zaplatil životem, když neudržel balanc a narazil hlavou na asfaltovou silnici.

Článek

Projížděl uličkami v obchodě, balancoval na zadních kolečkách, když nakupoval žrádlo pro kočku s přítelkyní Julií Brinkworthovou, informuje britský tisk.

Když opouštěl nákupní centrum, na parkoviště opět chtěl dojet na vozíku. Ten se ale vymknul kontrole a osmdesátiletý důchodce narazil hlavou přímo na asfalt.

Choval se jako malé dítě

K tragické nehodě došlo v britském Swansea. Stařík si roztříštil lebku a na druhý den v nemocnici zemřel, řekli tisku vyšetřovatelé.

Šokovaná přítelkyně důchodce uvedla, že byl "jako školák, který nikdy nedospěl" a vypadal mnohem mladší než na osmdesát let. Jak řekla policii, nikdy se nechoval podle svého věku, a tak pro něj jízda na nákupním vozíku nebyla ničím zvláštní.

Obchodní dům cítí s pozůstalými

"Byla to jedna z věcí, kterou dělal pravidelně. Jsem učitelka, takže můžu potvrdit, že se choval jako školák - vždy plný života a legrace. Byl opravdový charakter, stále vtipkoval, zpíval a tančil. Bylo mu osmdesát, ale vypadal a choval se jako o mnoho mladší muž," prozradila tisku pětačtyřicetiletá Julie.

Muž upadl po nehodě do komatu a zemřel na následky fraktury a vnitřního krvácení. "Cítíme s pozůstalými," dodal mluvčí obchodního domu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám