Hlavní obsah

Tony se stal druhým VyVoleným

– PRAHA

Druhá řada reality show VyVolení v TV Prima zná svého vítěze. Je jím jediný zástupce mužského pohlaví ve finále, Tony. Byl favoritem soutěže již od prvních dnů, i přesto, že se jistou dobu pohyboval ve stínu jiného soutěžícího, Pavla Pelána. Toho ovšem krátce před fínále vyřadil, stejně jako Pluta, který tak sledoval finále už pouze jako exVyVolený.

Článek

Večer probíhal ve zcela stejném duchu a dle stejných pravidel jako ten, který uzavíral první řadu této reality show. Ve studiu se objevili všichni exVyvolení, kteří tipovali vítěze a povzbuzovali své favority ve finále. Jediný Jakub Hajník dával jasně najevo, že je mu výsledek lhostejný a dělal si spíše reklamu na svůj koncert.

Finále se zúčastnili i soutěžící první série VyVolených, kteří většinou favorizovali Tonyho, ale mnoho z nich přálo vítězství Marušce. Saša asi jako jediný fandil Marcy, prý kvuli její inteligenci. Opět se projevil bubák první řady Petr Zvěřina, který se svým výrokem nezapřel: "Jedničku vyhrál skorochlap, tak dvojku vyhraje holka."

V půl jedenácté se rozhodlo o třetím místě. Na něm skončila Marcy, která obdržela 28 017 hlasů. Tony s Maruškou se poté vraceli do vily, kde čekali na úplné finále. To přišlo krátce po jedenácté hodině, kdy byl po dlouhém napínání vyhlášen absolutní vítěz  - Tony.

Maruška získala 66 082 hlasů a okamžitě po vyhlášení výsledku musela opustit vilu. Tony, který dostal 176 060 hlasů, si své vítězství dokázal pořádně užívat. Co vyhrál? No přece ceny v hodnotě patnácti miliónů. Je v nich zahrnutý například luxusní byt v Praze, auto, elektronika, zájezdy a samozřejmě peníze v hotovosti.

Reklama

Související články

Soud zrušil Primě pokutu za VyVolené

Pražský městský soud zrušil v úterý rozhodnutí Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, která udělila televizi Prima pokutu pět miliónů korun za reality show...

Výběr článků

Načítám