Hlavní obsah

Cruise se snaží dostat Pitta a Jolieovou ke scientologům

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MALIBU

Angelina Jolie a Brad Pitt jsou po několikatýdenním pobytu v Africe zpět doma v Malibu. A jako prvního hosta přijali Toma Cruise, který se nyní pár pokouší přivést na scientologickou víru.

Článek

"Užil si chvíli slávy s dcerou Suri. Nyní ale svět upřeně sleduje malou Shiloh Nouvel Jolie-Pittovou, čehož chce Cruise využít ke zviditelnění scientologů," píše americký časopis National Enquirer.

"Tom má plnou hlavu dětí. Je stále v euforii z porodu své dcery a celý rozrušený nyní zavolal Bradovi a Angelině. Ačkoliv znají Toma mnoho let, byl opravdu posledním člověkem, od kterého by čekali telefonát," řekl časopisu zdroj blízký páru.

Cruise páru pogratuloval k přírůstku do rodiny a pozval všechny na návštěvu scientologického centra, jakmile se vrátí do Los Angeles. Angelině také nabídl cenu scientologů za celosvětovou humanitární pomoc.

Cruise se snažil i dříve

"Je to typická metoda Tomova šílenství. Hlavním důvodem, proč nabízí Angelině cenu, je fakt, že se jí snaží dostat do církve," dodal další zdroj, který si nepřál být jmenován. Angelina podle své mluvčí cenu s díky odmítla.

Není to poprvé, co se Tom pokouší přimět nějaký slavný pár ke vstupu do scientologické církve. Přesvědčoval také Victorii a Davida Beckhamovi. Den po setkání s Tomem byla Victoria viděna se scientologickou knihou v ruce. Bohužel pro Cruise, pár nakonec k církvi nekonvertoval.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám