Hlavní obsah

Petra Němcová přistižena s Jamesem Bluntem na Ibize

Novinky, Famous

Spekulace, že James Blunt chodí s Petrou Němcovou, se potvrdily. O jejich údajném románku se začalo psát, když se společně objevili minulý měsíc na hudebním festivalu v Kalifornii. Fotografie deníku The Sun nyní dokládají, že Petra propadla kouzlu britského zpěváka a strávila s ním romantickou dovolenou na Ibize.

Článek

Bývalý armádní kapitán James se s českou rodačkou proháněl po pláži a vyměňovali si vášnivé polibky. Kráska, která propagovala například spodní prádlo Victoria´s Secret a objevila se na titulní straně Sports Illustrated, nemohla od zpěváka odlepit rty.

"James vypadal velice spokojeně. Je modelkou nadšený. Petra byla jako omámená. Líbala ho každou minutu a ve vodě si vyměňovali hodně vášnivé polibky. Seděli na rušné a zaplněné pláži a nehleděli na to, jestli je někdo sleduje. Byli tam jen jeden pro druhého," řekl deníku The Sun očitý svědek.

Petra Němcová prožila tragédii, když při tsunami v Thajsku přišla o snoubence, britského fotografa Simona Atleeho. Sama měla zlomenou pánev a vnitřní zranění. James poslední dobou partnerky mění jednu za druhou. Střídavě chodil s Camillou Bolerovou, randil s Tarou Palmer-Tomkinsonovou a zadělává si na letošní titul deníku The Sun o "záletníka roku 2006".

Reklama

Související témata:

Související články

Obyčejně neobyčejné příběhy Jamese Blunta

Loňské album Angličana Jamese Blunta Back To Bedlam si dosud koupilo více než pět miliónů posluchačů. Zpěvákovi přineslo nejeden úspěch: byl oceněn jako...

Jamese Blunta už ne, prosím

Britské rádio Essex FM už odmítá vysílat plačtivý hit You´re Beautiful od James Blunta. Posluchače rozčiluje, uvedl šéf programu Chris Cotton.

Výběr článků

Načítám