Hlavní obsah

Žena našla v salátu živou žábu

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

AMSTERDAM

Třiadvacetiletá Nizozemka našla v jídle z rychlého občerstvení živou žábu. Narazila na ni, když dojídala salát v jedné z restaurací s rychlým občerstvením Burger King v Nizozemí. Podle mluvčí společnosti Christine Freyové se nyní pokouší vedení restaurace zjistit, jak mohlo k incidentu dojít.

Článek

Nizozemský list Algemeen Dagblad napsal, že zákaznice - třiadvacetiletá Astrid Roeková - zaslala stížnost na Nizozemský úřad pro kontrolu potravin a zboží. Zda Burger King zažaluje o odškodnění za psychickou újmu, není prozatím známo.

Mluvčí restaurace pouze uvedla, že žába stoprocentně nebyla v balení salátu dovezeného od velkododavatele, takže se tam musela dostat během zpracování v restauraci. "Nechceme spekulovat, jak k tomu mohlo dojít, zda se to stalo během přípravy salát, nebo se žába do jídla dostala jako vtípek zaměstnance nebo některého zákazníka," řekla novinářům Freyová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám