Hlavní obsah

Cruise zakazuje svým dětem televizi i počítač

LOS ANGELES

S Nicole Kidmanovou se sice rozešel, nicméně se Tom Cruise (43) nevzdal odpovědnosti za výchovu dětí, jež spolu adoptovali. A stejně jako v případě Katie Holmesové, již nemilosrdně nutí, aby co nejrychleji shodila těhotenskou nadváhu, řídí pevnou rukou i mimoškolní aktivity Isabelly (13) a Connora (11).

Článek

O zábavách, jimž se oddávají jejich vrstevníci, mohou pouze snít. O tom, co běží v televizi, si mohou nechat od spolužáků a přátel jen vyprávět. Stejně jsou pro ně nedostupné i počítačové hry, či další činnosti, jež běžně zpestřují volný čas školáků. Přísný otec Cruise totiž dbá na to, aby osvojená dívka a chlapec hlavně četli a co nejvíce se pohybovali a hráli si venku.

Proti tomu nelze v zásadě nic namítat. Ale jak se říká, čeho je moc, toho je příliš. A striktní zákazy a nařízení často nadělají více škody než užitku. Tom, jehož popularita navíc neustále klesá i mezi jeho krajany, jde i ve výchovných metodách v podstatě z extrému do extrému. Jen chabou náplastí jsou pro Isabellu a Connora návštěvy kina, jež povinně připadají na víkend. Často nedojde ani na ně. A tak se ani nelze divit, že je zrovna netěší, že jsou oficiálními potomky herecké hvězdy a ze všech sil se snaží příbuzenské svazky raději tutlat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám