Hlavní obsah

Rapper 50 Cent se dovídal o fotbale díky drogám

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

"Fotbal mi byl představen pořádnou oklikou přes mého strýce Trevora, který v té době prodával drogy," řekl rapper pro fotbalový magazín FourFourTwo.

Článek

"Trevor a Kolumbijec Carlos, to byla dvojice, která se často motala okolo místa, kde jsem bydlel společně se svojí babičkou. Poslouchal jsem o čem mluvili, byl to fotbal a zejména pak tehdejší mistrovství světa."

"Velmi brzo mi došlo, že když mluvili o různých týmech, tak vlastně používali kód, aby mohli nerušeně jednat o svých obchodech. Takže když například mluvili o velkém pokroku, který udělal jamajský tým během snahy kvalifikovat se, věděl jsem, že se dohadují o prodeji marihuany."

Výhry Mexika a Argentiny znamenaly peníze

"Většinou mluvili o jihoamerických týmech a já jsem postupně rozuměl čím dál větší části toho, o čem mluvili. Když byli nadšení do hry Mexika, pro ukázku, tak to znamenalo, že odtamtud čekají dodávku kokainu. Pamatuji si, že když měly týmy Mexika a Argentiny dlouhé vítězné série, tak se zdálo, že čím více zápasů vyhrávají, tím více peněz se v okolí našeho domu objevuje."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám