Hlavní obsah

Angličtí faráři nabízejí požehnání obydlí i sexu

LONDÝN

Noví majitelé domů a bytů v severní Anglii si mohou nyní pozvat faráře, který božím požehnáním prý nejen ochrání jejich majetek a zdraví, ale také vylepší jejich sexuální život, zlepší hygienu v koupelně a zajistí pohodu v kuchyni.

Článek

Vikář z Manchesteru Cris Painter vysvětlil agentuře Reuters, že cílem nové služby je přilákat nově příchozí k církvi. "Velkou část dějin církve lidé přicházeli do církevních budov. V současnosti lidé přestávají chodit do kostelů, tak musíme najít nové cesty, jak se s nimi setkat."

"To je přesně to, co Ježíš ve své duchovní činnosti dělal. Chodil ven tam, kde byli lidé, a tam se s nimi setkával," řekl protestantský duchovní. Dodal, že tištěné letáčky nabízející zdarma domácí požehnání novým obyvatelům se budou rozdávat v realitních kancelářích a jejich agentům.

Majitelé mohou požádat kněze o posvěcení kteréhokoli pokoje. V ložnici duchovní položí ruce na postel a pomodlí se, aby zdejší dvojice měla správný sexuální život. V koupelně se bude ve jménu boha přemlouvat za zdraví a hygienu lidí, v kuchyni, aby zde byla skvělá nabídka a klidné hodování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám