Hlavní obsah

Transvestita druhým slovenským VyVoleným

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Vítězem druhé série VyVolení na Slovensku se v sobotu stal 33letý Erik Hilár Lakatošovie z východoslovenského města Svidník. Vítěz získal ceny za 12 miliónů slovenských korun. Erik chce ze získaných peněz především pomoci členům své rozvětvené rodiny.

Článek

Erik byl od začátku kontroverzní postavou ve vile. Polovina Slováků ho nenáviděla a druhá polovina milovala, protože ve vile dělal opravdu show. Jako jediný z obyvatelů vily natočil v průběhu soutěže videoklip, který se často objevuje na slovenských hudebních kanálech. Erik byl od začátku považovaný za jednoho z favoritů.

Do vily vstoupil v blond paruce a v ženských šatech. Přiznal se, že se v minulosti živil v Praze prodejem vlastního těla. V Česku si odseděl tři měsíce ve vězení a následně byl ze země vyhoštěn. Erik se od začátku sprchoval bez šatů a tak šokovaní diváci televize JOJ mohli na vlastní oči vidět, že má nejen mužské přirození, ale také ženské poprsí.

"Byl jsem prostitutka, ne prostitut. Když jsem se poprvé postavil na ulici, bylo to po smrti mé matky. Nejhorší den v mém životě," prohlásil Erik. Postupně se údajně vypracoval na luxusní prostitutku na telefon a vydělával si také tancem v transevstita kabaretu.

Později se stal závislým na pervitinu. "Mezi prostitutkami to nebylo nic neobvyklého," dodal. Drogy však způsobily, že opět skončil na ulici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám