Hlavní obsah

Petr Novotný vymáhal na Rosákovi dluh v dolarech

PRAHA

Na nedávných narozeninách Jiřiny Bohdalové došlo k situaci, která zaujala mnoho přítomných. Jan Rosák předal, očividně nepříliš ochotně, Petru Novotnému stodolarovou bankovku. Ten ji okamžitě skryl do peněženky. Šlo o úplatek? Půjčku? Je snad známý moderátor a bavič ve finančních nesnázích a žebrá u známých?

Článek

Na dotaz tiskové agentury Korzo Petr Novotný místo vysvětlení poskytl emailovou korespondenci, která předání bankovky předcházela. První záznam je ještě z letošní zimy. V něm Petr Novotný píše zcela věcně: "Docela by mi bodlo těch 100 dolarů, co mi dlužíš. Není to ale akutní, jen když s tím nemáš zrovna žádné problémy. Vzal bych si to ve středu na Regině, až tam budu. Pokud tomu něco brání, dej vědět, vyšlapu si to jinde," napsal bavič.

Jan Rosák obratem odpověděl: "Přečetla si to moje Jířa a zakázala mi cokoli ti vracet. Prej máš už dost a mám si prej spíš ještě něco vypůjčit. Tak buď tak laskav a přines mi ve středu tak 200 euro. Jinak se těším, čau Honza."

Následovala blesková reakce Novotného: "Má pravdu Tvá moudrá žena. Přivezu 500 EUR. A nechám Ti tam své auto. Ale musíš mě po natáčení hodit na metro."

Jan Rosák: "Fajn. A nestačilo by ti jen ukázat cestu ke stanici?"

Novotný: "Dobrá. Ale děláš chybu. Chtěl jsem ti nechat i bundu."

Závěrečné slovo Rosákovo: "Tu si nech. Bude určitě hrozná. Jako všechno, co nosíš," prohlásil moderátor.

Po téměř tříměsíční elektronické konverzaci tedy došlo k historickému setkání obou aktérů a předání bankovky.

"Teď už mi Rosi nedluží nic," potvrdil ulehčeně Petr Novotný. A vyvrátil tím i spekulace o svých finančních těžkostech.

Reklama

Výběr článků

Načítám