Hlavní obsah

Christina Aguilera se svlékne ve filmu

Novinky, Famous
LOS ANGELES

Legendární striptérka Tempest Storm se ohradila proti rozhodnutí hollywoodských producentů. Ti chtějí do filmu o jejím životě obsadit Christinu Aguileru. Osmasedmdesátiletá bývalá tanečnice je rozčílená, že s ní filmaři své rozhodnutí nekonzultovali a upozornila, že stále vlastní práva na svůj životní příběh a autobiografii The Lady Is A Vamp (Ta ženská je vamp).

Článek

"Nemají práva na moji životní story a já jsem stále naživu. Nemyslím si, že by chtěli natočit neautorizovaný film. Vlastním práva na svůj příběh i na svoji knihu, tudíž by se mnou měli vše probrat," nechala se slyšet rozezlená Tempest Storm, kterou vytočil fakt, že producenti chtějí rozhodnout o obsazení hlavní role bez ní.

Není pochyb o tom, že Aguilera by striptérku zahrála skutečně přesvědčivě. Minulý měsíc se totiž nechala slyšet, že miluje nahotu a necítí se ve své kůži, když musí skrývat své tělo pod vrstvou oblečení. "Nahota je super věc. Budu bojovat za to, abychom mohli všichni chodit nazí i na veřejnosti. Možná jednou vystoupím nahá i na koncertu, až seberu odvahu. Nemám s nahotou problém," míní Christina Aguilera.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám