Hlavní obsah

Jolieová a Pitt mají dceru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hollywoodská superhvězda Angelina Jolieová (30) v sobotu přivedla na svět dceru Shiloh Nouvel, kterou má s americkým hercem Bradem Pittem (42).

Článek

"V noci 27. května v Namibii, Africe, Angelina Jolieová a Brad Pitt přivítali dceru Shiloh Nouvel Jolieovou-Pittovou. Žádné další informace se nebudou poskytovat," oznámila v Los Angeles Cindy Guagentiová, mluvčí Pitta s tím, že nebudou zveřejněny žádné fotografie a videonahrávky.

Jeden z nejočekávanějších porodů se v posledních měsících stal předmětem natolik intenzivních spekulací médií, že to přimělo slavný pár přestěhovat za soukromím do Afriky. Herci spolu začali chodit krátce poté, co se v roce 2005 objevili ve filmu Pan a paní Smithovi. Jolieová Afriku často navštěvovala a působí jako velvyslankyně dobré vůle OSN pro uprchlíky.

Herečka má dvě adoptované děti - čtyřletého Maddoxe z Kambodže a roční batole Zaharu z Etiopie. Oběma nechali úředně změnit příjmení na Jolie-Pitt poté, co Pitt oznámil záměr stát se jejich adoptivním otcem.

Pitt a Jolieová se nevzali, ačkoli se minulý měsíc objevily spekulace, že se tak stane ještě před porodem.

Pitt se na podzim 2005 rozvedl s herečkou Jennifer Anistonovou. Jolieová byla vdaná dvakrát - za herce Billyho Boba Thorntona a Johnyho Leea Millera.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám