Hlavní obsah

Stařenka si stěžovala na sexuální život své 68leté dcery

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HILDESHEIM

Němečtí sociální pracovníci zavolaní vyděšenou matkou, která si přála, aby si promluvili s její dcerou o jejím nemravném chování byli šokováni, když zjistili věk obou zúčastněných.

Článek

Sociální pracovníci byli nuceni dvaadevadesátileté německé matce říci , že do milostného života její 68leté dcery jim zhola nic není. Adelheid Schmidtová zavolala do střediska sociální péče v Hildesheimu v Dolním Sasku, aby si stěžovala na podle jejích slov "nekontrolované, nemorální a nevkusné" chování své dcery Tiny.

Paní Schmidtová se rozhodla na výše zmíněnou linku zavolat, když zjistila, že má její dcera Tina přítele. Sociální pracovníci jí však oznámili, že jí opravdu nemohou pomoci, jelikož její dcera přesáhla o padesát let věkový limit, kdy se do podobných situací může sociální péče vložit.

Reklama

Související články

Stařenka spálila úspory ukryté v troubě

O životní úspory přišla čtyřiasedmdesátiletá Chorvatka, když zapálila troubu, v níž měla schované peníze. Na úkryt si však při přípravě jídla nevzpomněla....

Výběr článků

Načítám