Hlavní obsah

Roman Skamene: Pití mám pod kontrolou!

PRAHA

Herec Roman Skamene (51) si vůbec nic nedělá z toho, že ho Luděk Sobota vyhodil z divadla kvůli tomu, že se opil a prošvihl kvůli tomu představení. "Stejně jsem tam hrál jen jednou za tři měsíce a už mě to vůbec nebavilo. Prostě jsme se pohádali," prohlásil s nadhledem.

Článek

Roman Skamene, který se proslavil už jako dětská filmová hvězda, tvrdí, že má pití absolutně pod kontrolou. Přesto doba, kdy tvrdil, že se už nedotkne alkoholu, je od jeho padesátých narozenin definitivně pryč. Tehdy ho prý k nové chuti na alkohol přivedly tekuté dárky od známých a rádoby přátel. "Jsou období, kdy se napiju víc, jsou období, kdy nepiju vůbec. Jako snad každý, a teď jsem měl starosti " prohlásil na jednom z večírků, které rád navštěvuje.

O rozruch se postaral například v pražském Mánesu, když po popojíždění s vozíkem segway skončil ležet na zemi na zádech. O nějaké léčbě ale momentálně vůbec neuvažuje, protože prý má vše pod kontrolou.

Roman Skamene si na večírku také posteskl, že herectvím se nemůže člověk uživit. "Pokud člověk nehraje v televizních seriálech, tak se herectvím nedají vydělat peníze. Já si v poslední době peníze pořád půjčuji a vracím. Teď momentálně jsem zase při penězích, ale nikdo neví, jak dlouho to potrvá," řekl.

Roman Skamene o sobě tvrdí, že je jinak velmi zodpovědný a s každou rolí se doslova rve. Když něco zkazí, nadává si. "Ty vole, ty kreténe, cos to zas dělal. Mám bohužel neustále problémy s textem. Já se blbě učil už ve škole, a to trvá furt, až do dneška. Jedině když jsem pracoval s Luďkem Sobotou, tak to šlo. Vyhovovala nám oběma improvizace," řekl.

V současné době chystá Skamene, který před lety zkrachoval jako majitel restaurace, zcela nový projekt. "Co to bude, nikomu neřeknu, ale jisté je, že ho rozjedu do tří měsíců," svěřil se svými plány. Jen upřesnil, že půjde samozřejmě o oblast kumštu, protože podnikání v jiných oborech prý definitivně pověsil na hřebík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám