Hlavní obsah

Ukřižovaná Madonna znechutila věřící

LONDÝN

Popová královna Madonna rozzuřila představitele anglikánské církve. Během svého nového turné se totiž nechala na pódiu ukřižovat.

Článek

Během prvního vystoupení v Los Angeles v rámci turné Confessions, totiž vyšplhala na šestimetrový zrcadlový kříž, aby zazpívala svou píseň Live To Tell. Výstup nesmírně pobouřil příslušníky anglikánské církve, kteří Madonnu obvinili ze zneužívání náboženských symbolů.

"Je Madonna připravena na všechno, co je spojené s nošením trnové koruny?" ptal se rozhořčeně mluvčí anglikánů. "A proč má někdo s takovým talentem zapotřebí prosazovat se urážením takového množství lidí?"

Madonna pobouřila i katolíky, když ve svém klipu k písni Like a Prayer nechala hořet kříže a Ježíše představoval urostlý černoch.

Problémy v manželství

V souvislosti s populární zpěvačkou také bulvární tisk už několik měsíců naznačuje, že její manželství s britským režisérem Guyem Ritchiem prochází vážnou krizí a může se kdykoli rozpadnout.

V rozhovoru pro časopis Tatler připustila, že hlavní díl odpovědnosti za nefungující svazek padá na její hlavu.

"Za Guye jsem se provdala z řady různých důvodů, a jak se ukázalo, žádný z nich nebyl zárukou pevného vztahu," uvedla. "Rozhodující tehdy pro mě bylo, že je nesmírně talentovaný, milý, vtipný, navíc je úspěšný, vypadá skvěle a působí sexy." Nepopírá, že se nevdávala z lásky, ale po pečlivé úvaze, že sňatek s ním prospěje i její kariéře a mediální prezentaci.

"Dnes už vím, že žádný z těchto důvodů nehraje významnější roli při společném životě, při výchově dětí, ani v otázce rodinných financí," uznává a dodává: "Nejprve jsem se musela naučit, které věci jsou pro fungující manželství opravdu důležité!"

To už teď vše prý ví a zařídí se podle toho. Jak sebevědomě naznačila, pro člověka, jenž se navzdory ostré konkurenci po léta drží mezi největšími hvězdami světové pop-music, nepředstavuje snaha zachránit rozpadající se partnerský vztah nic složitého.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám