Hlavní obsah

Witherspoonová zápasí kvůli manželství s bulvárem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hollywoodskou hvězdu Reese Witherspoonovou, která letos dostala Oscara za hlavní roli zpěvačky June Carterové ve snímku Walk the Line, značně popudili bulvární novináři. Ti napsali, že manželství třicetileté blondýnky je v krizi, což Reese vehementně popírá.

Článek

Podle jejích slov jen novináři vytrhli z kontextu její vlastní slova, že s manželem Ryanem navštěvují manželskou poradnu - a postavili na nich spekulace, že se její manželství rozpadá. "Je smutné, když chcete mluvit otevřeně o normálním nahoru a dolů, kterým prochází každý vztah, a někdo to vytrhne z kontextu," řekla herečka. "Máme s Ryanem úžasné manželství, považuji ho nejen za manžela, ale taky za nejlepšího kamaráda," dodala.

Reese Witherspoonová, která zůstává v paměti diváků zapsaná především jako "Pravá blondýnka" ze stejnojmenného filmu, má s Ryanem dvě děti, šestiletou Avu a dvouletého Deacona. Není to ale poprvé, co se objevily spekulace, že její manželství nefunguje právě nejlépe. Proto minulý měsíc novinářům svěřila, že už bulvární zprávy, které se jí týkají, radši nečte.

"Vím, co je pravda, a nežiji život jako nějaká celebrita. Nečtu to, nezáleží mi na tom. Připadá mi, že lidi si to stejně jeden den přečtou a druhý den na to močí pes. Prostě se o to nestarám," dodala Reese, která ale zjevně vlastní předsevzetí příliš pečlivě nedodržuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám