Hlavní obsah

Bohyni věčného mládí Cher je šedesát

HOLLYWOOD

Má tvář tajemné orientální princezny a tělo dvacetileté dívky. Pro mnohé je proto zpěvačka Cher bohyní věčného mládí, jiní ji zase posměšně nazývají pochodujícím katalogem možností plastické chirurgie. Tento týden jí bude šedesát, a to je pro Cheryl Sarkisianovou, jak zní její pravé jméno, i milióny fanoušků příležitostí k bilancování.

Článek

Narodila se 20. května 1946 v kalifornském El Centu. Jak sama přiznává, řada jejích tělesných partií je mladšího data. Všechno začalo už v počátcích její kariéry v šoubyznysu.

"Po jednom namáhavém dni v nahrávacím studiu jsem se podívala do zrcadla a strnula," prozrazuje. "Můj nos a zuby vypadaly děsivě, proto jsem se okamžitě rozhodla s tím něco udělat," vysvětluje důvody, proč se v polovině 60. let minulého století podrobila první plastické operaci.

Snaha být nejdokonalejší se pro ni stala brzy posedlostí. Po narození dcery Chastity Bono v roce 1969 si nechala upravit objem prsou a od té doby si jejich tvar a velikost nechává měnit podle aktuálních módních trendů. Stejně tak si pravidelně dává formovat kolagenovými injekcemi své rty, aby byly vždy "in".

S přibývajícím věkem se objevily první vrásky a i proti nim se zpěvačka rozhodla bojovat s pomocí plastických chirurgů.

"Lifting podstoupila už tolikrát, že by nikoho nepřekvapilo, kdyby místo ústy zpívala pupíkem," tvrdí o ní její zlomyslné hollywoodské rivalky. Cher je však jedno, co si lidé myslí.

"I kdybych si nechala ňadra přeoperovat na záda, byla by to pouze moje věc," zdůrazňuje a dodává. "Ostatní mi prostě jen závidí, že i na prahu šedesátky se muži za mnou obdivně otáčejí a uličnicky na mě pískají."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám