Hlavní obsah

Robbie Williams chce mít své náboženství o ufonech

LONDÝN

Robbie Williams (36) chce založit vlastní náboženství, které se bude opírat o víru v mimozemšťany. Doufá, že jeho bizarní vyznání bude mít stejný úspěch jako scientologie, oblíbená církev takových amerických celebrit, jako je Tom Cruise a John Travolta.

Článek

Jeho plán se zrodil poté, co si přečetl několik článků o zakladateli scientologie Ronovi Hubbardovi, který učí, že ufoni stvořili svět.

"Když mohl vytvořit kult Hubbard, pak to já mohu udělat taky," řekl zpěvák pro rozhlasovou stanici BBC Radio 2. "Nezačnu s tím hned teď, protože mám dost jiné práce. Ale chci do toho jít, myslím, že to stihnu příští rok. Bude to svobodné a univerzální náboženství."

Idol dívek, kolem kterého panují neutuchající dohady o jeho sexuální orientaci, loni prohlásil, že Zemi brzy ovládnou malá zelená stvoření. Tehdy prohlásil: "Každou noc se mi zdá o UFO. Nemohu se dočkat, až zase půjdu spát, protože ty sny jsou úžasné. Věřím, že už jsou na cestě, vážně. Pamatujte si moje slova, ode dneška do roku 2012 se tu objeví."

Kromě příchodu mimozemšťanů předpovídá, že v San Franciscu nastane zemětřesení.

Reklama

Výběr článků

Načítám