Hlavní obsah

Idol mužů Jennifer Lopezová je údajně těhotná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová je údajně těhotná. Klepy se rozšířily poté, co 35letá majitelka jednoho z nejobdivovanějších pozadí na světě před nedávnem zrušila vystoupení, aniž by uvedla nějaký důvod. Magazín In Touch dokonce informoval, že Lopezová je již ve třetím měsíci těhotenství a dítě by se mělo narodit kolem Vánoc.

Článek

O narození potomka na veřejnosti mluví i manžel popové hvězdy, 36letý zpěvák Marc Anthony. "Těším se, až budeme mít rodinu," řekl při jednom ze svých vystoupení. Anthony se s Lopezovou oženil před téměř dvěma lety a od té doby se průběžně objevují informace o zpěvaččině touze po dítěti.

Hvězdu filmu Svatby podle Mary dokonce v únoru přistihli v jednom luxusním dětském obchodě. Lopezová tady byla spolu s manželem a koupila balík plenek. Soudí se, že plenky rozhodně nejsou určeny jako dárek a že si je Jennifer koupila pro sebe.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám