Hlavní obsah

Paris Hiltonové se líbí homosexuálové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Pěkně od plic a natvrdo říci šestadevadesáti procentům mužské populace, že jsou jen ubozí, do sebe zahledění machové a zakomplexovaní ješitové, se rozhodla blondýnka Paris Hiltonová (25). Po rozchodu s řeckým multimilionářem Niarchosem Stavrosem a dalších milostných zklamáních v sobě dědička světového hotelového impéria objevila slabost pro čtyřprocentní menšinu a veřejně se vyznala ze svého okouzlení homosexuály.

Článek

"Homosexuálové jsou veselejší a zábavnější společníci, mají daleko větší sex-appeal než heterosexuálové a daleko lépe se oblékají," prozradila Paris v rozhovoru pro časopis Out a kategoricky dodala: "Všichni skutečně přitažliví muži jsou gayové!"

O důvodech jejího překvapujícího prohlášení lze jen spekulovat. Vysvětlení, že rozchod s Niarchosem ji zasáhl natolik bolestně, že zanevřela na celý mužský svět, její blízcí vylučují. Ostatně bezprostředně po něm se nechala utěšovat přímo čítankovým příkladem macha, třiadvacetiletým šampiónem fotbalového mužstva USC Hammers Mattem Leinartem.

Neobstojí ani domněnka, že si tímto způsobem Paris chce získat nové přátele, tentokrát mezi členy homosexuální komunity. Osob s odlišnou sexuální orientací se totiž v jejím okolí odjakživa pohybuje dost.

I proto američtí reportéři naznačují, že jediným motivem byla její až chorobná touha po publicitě. Magazín Out je totiž časopisem gayů a lesbiček. Nu a v periodikách pro ně určených se o Paris, která se považuje za největší herečku na americké společenské scéně, zatím příliš nepsalo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám