Hlavní obsah

Lopezová upřímně o svých láskách

– LOS ANGELES

Zpěvačka a herečka Jennifer Lopezová přiznala, že cesta k jejímu současnému štěstí se snoubencem Benem Affleckem byla trnitá. Předtím, než se dvojice stala jedním z nejoblíbenějších hollywoodských párů, se o Jennifer spíše psalo v souvislosti s nepovedenými vztahy a skandálními milostnými aférami, píše časopis Hello.

Článek

Ve velmi upřímném rozhovoru latinskoamerická kráska přiznala, že ji její někdejší láska Sean Combs (známější pod jménem Puff Diddy, pozn.red.) podváděl. V době, kdy jejich bouřlivý vztah začal, se zpěvačka údajně ještě vzpamatovávala z manželství s číšníkem Ojanim Noaem.

"Bylo to poprvé, co jsem byla s někým nevěrným," prozradila dvaatřicetiletá Lopezová a dodala: "Po rozvodu jsem nehledala vážný vztah, ale Puff mě těžce zasáhl. Řekl mi, že se na mě podíval a zamiloval se a já se zamilovala do něj. Začali jsme si velice bouřlivý vztah. Plakala jsem a byla z toho úplně šílená. Obrátil celý můj život naruby," prohlásila Jennifer.

Lopezová: Lituji, že jsem ranila Crise

Poté, co se s Combsem rozešla, ihned se vdala za tanečníka Crise Judda. Tento vztah ale též nevydržel. Lopezová ovšem tvrdí, že toho, že ranila Crise, lituje nejvíc ze všeho na světě. "Právě jsem ukončila ten vyprahlý vztah a potkala tu milou osobu, která byla tolik osvěžující. Manželství však není jenom o lásce. Crise jsem milovala a stále ho miluji. Je jedním z nejlepších lidí, co znám. Nebylo jednoduché ho opustit, ale nedokázali jsme, aby naše manželství fungovalo. Cris ví, že poslední věc, kterou bych na světě chtěla udělat, by bylo ho ranit. Jestli jednou budu něčeho litovat, tak to bude tohle," řekla časopisu Hello Jennifer Lopezová.

Cris Judd se však z nepovedeného manželství začíná také vzpamatovávat a pracovně se mu daří. Nedávno podepsal smlouvu a stal se hlavním choreografem nového turné zpěvačky Britney Spearsové. Jennifer Lopezová našla štěstí po boku hollywoodského krasavce Bena Afflecka. Už si koupili dům a plánují nejenom svatbu, ale i společné filmy.

Reklama

Související články

Affleck a Lopezová koupili dům na ostrově

On je původem Kaliforňan, který vyrostl v Massachusetts, ona strávila dětství v newyorkském Bronxu. Pro svůj první společný dům si ovšem slavný hollywoodský...

Lopezová se červená u Madame Tussaud

Nejnovější exponát slavného londýnského muzea Madame Tussaud, voskový model hispánské krásky Jennifer Lopezové, se červená, jakmile mu návštěvníci něco...

Výběr článků

Načítám