Hlavní obsah

Petr Muk je s těžkou únavou v nemocnici

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřicetiletý zpěvák Petr Muk pobývá od minulého týdne ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze. Léčí se z únavy, která je důsledkem mimořádného pracovního vytížení v posledních týdnech. Pod dohled lékařů odešel sám. "Vypadá to, že se brzy vrátí," řekl Právu manažer Richard Dušák, který s Mukem spolupracuje již dvacet let.

Článek

"Ještě jsem nemluvil s doktorem a nemohu tedy říct, jaká je přesná diagnóza, ale podle mého názoru jde o únavu."

Muk měl podle plánu absolvovat v první polovině letošního roku asi šedesát vystoupení. Podle Dušáka oba tušili, že k nějakému kolapsu může vinou velkého pracovního vypětí dojít, proto se rozhodli, že plánované podzimní turné přesunou na příští rok.

"Navíc se před měsícem oženil, a protože je jeho žena Slovenka, je neustále na trase Praha-Bratislava. Byla to velká změna v jeho soukromém životě. Zatím jsme zrušili koncerty naplánované na tento víkend. Dále se uvidí," dodal Dušák. Muk bude od září zkoušet muzikál Golem a pojede na turné s Helenou Vondráčkovou.

Zpěvák se narodil v jižních Čechách v roce 1965. Vystudoval stavební průmyslovku a už v 80. letech hrál v různých rockových skupinách. Od roku 1985 zpíval se synthipopovou formací Oceán. V letech 1992 až 1996 působil ve skupině Shalom a od roku 1997 je na sólové dráze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám