Hlavní obsah

Madonna řeší dilema: děti nebo kariéra?

LOS ANGELES

Americká zpěvačka Madonna se trápí dilematem typickým pro mnohé umělce. Je možné být dobrou matkou a současně si nepokazit kariéru, v jejím případě pěveckou? Madonna se totiž děsí toho, že pěvecká dráha nenapravitelně poškozuje její vztah s vlastními dětmi, devítiletou Lourdes a pětiletým Rokem. Zpěvu se však vzdát nehodlá, a tak ji pronásledují výčitky a pocity viny.

Článek

"Je to neustálý boj o vyrovnávání profesionální dráhy s životem mých dětí. Často si říkám, co jsem to za špatnou matku. Chci jít domů a uložit děti do postele. Ale jindy zase trávím hodně času s dětmi a pak se zase vkrádá myšlenka, vždyť chceš být umělkyní. A je to opravdu hodně obtížné," říká zpěvačka.

Madonna také připustila, že dcera se snaží vyrovnávat s matčinou slávou. "Někdy nechce, abych s ní chodila na určité akce, protože ví, že veškerá pozornost se obrátí na mě a s ní budou zacházet odlišně od ostatních dětí," tvrdí Madonna.

"Šla jsem s ní loni první den do školy a všechny děti se shlukly kolem. Když přišla domů, byla velmi nazlobená, ve špatné náladě, protože prý si všichni hráli takovou soutěž, co to znamená být dcerou Madonny," uvedla zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám