Hlavní obsah

Hallová varuje před rockovými hvězdami

NEW YORK

Déle než dvacet let britská modelka Jerry Hallová věřila, že se jí podaří udržet manželství s frontmanem Rolling Stones Mickem Jaggerem. Ani její nadlidská tolerance však jejich svazek nedokázala zachránit. Proto se rozhodla upozornit mladé ženy, které sní o soužití s rockovými hvězdami, že má více stinných než slunných stránek.

Článek

"Jsou neustále na cestách, ve studiu, dávají interview nebo se účastní výstředních party," uvedla v rozhovoru, jejž nedávno poskytla novinářům. Připustila, že slavní muzikanti nemají právě lehký život, ještě těžší ho však mají jejich životní družky. V Jerryině případě, přestože má s Mickem čtyři děti, se důvodem k rozchodu staly partnerovy neustálé nevěry. Rozvedla se s ním v roce 1999.

Hallová se víceméně zapřísahá, že už nikdy nenaváže hlubší vztah s kýmkoli z hudební branže. Ostatně, není sama, kdo doplatil nebo doplácí na neodpovědné počínání slavného životního druha. Své by mohla vyprávět například Kate Mossová, jíž Pete Doherty vyloženě trýzní drogovými excesy, kvůli nimž se dostává na titulní strany bulvárního tisku, i Pamela Andersonová, která si užila své s bubeníkem Tommym Leem, jenž jí mimo jiné zanechal jako suvenýr neléčitelnou formu žloutenky.

Jerryino pevné přesvědčení by však mohly nahlodat příklady svazků, jejichž pevnost nedokázal narušit ani uplynulý čas. Přímo zářným vzorem, jenž jí dává jistou naději, že by se podruhé nemusela spálit ani ve vztahu s muzikantem, je v tomto směru manželství Bona Voxe, zpěváka skupiny U2. V roce 1982 se oženil s Ali Stewartovou, s níž se zná od mládí, a stále jim to klape.

Reklama

Výběr článků

Načítám