Hlavní obsah

Vondráčková s Gottem psárské lidovce nepotěšili

Právo, Oldřich Danda
JESENICE

Jen oči pro pláč zůstaly v pátek pořadatelům i všem pozvaným, kteří dorazili do Jesenice na představení Heleny Vondráčkové a Karla Gotta. Talk show bylo totiž narychlo pro spojitost s lidovci z nedalekých Psár a také kvůli blížícím se volbám zrušeno.

Článek

Ještě ráno se v kulturním domě v Jesenici pilně připravovali na vystoupení hvězdného páru a netušili, že večer budou muset hledat náhradní program. O tom, že se bude muset vystoupení zrušit, nevěděl dopoledne ani Martin Michal, manažer a manžel Vondráčkové v jedné osobě. Ráno se mu však do rukou dostala pozvánka na páteční večer v Jesenici, nad kterou se zarazil. V rozporu s domluvou s pořadateli pozvánka obsahovala i dodatek, že pro členy KDU-ČSL MO Psáry je připravena "šance štěstí" a velké logo strany.

Michal se proto rozhodl dojet do Jesenice informovat, jak se politická strana vloudila na jejich komerční akci. "Tvrdili mi, že toho někdo zneužil, ale to je jejich věc. My jsme akci zrušili, protože je spojována s politickou stranou," řekl Právu Michal. Dodal, že stejně se rozhodla i agentura GoJa, která zastupuje Gotta.

"Helenku nepustím do politické akce, ani by do toho sama nešla, po zkušenostech, které máme," uvedl Michal. On i jeho manželka prošli zdlouhavými spory s bulvárem a také s kritikem Janem Rejžkem, který Vondráčkové vyčítal její minulost.

Předseda místní organizace KDU-ČSL Psáry Václav Novák považuje celou událost za nedorozumění. Pozvánky s logem KDU-ČSL byly podle něj vytištěny již na začátku roku. "Protože se blíží volby a my jsme nechtěli, aby došlo k politickému zneužití, logo jsme přelepili jménem mé firmy Novera, s. r. o.," řekl Právu Novák. Dodal, že je možné, že se k Michalovi dostala pozvánka s odlepeným štítkem. "Moc mě to mrzí, ale již to nešlo vysvětlit," uvedl Novák. Dodal, že se se zástupci umělců domluvili, že k nim přijedou někdy po volbách.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám