Hlavní obsah

Johnny Depp bojuje u soudu proti nákupnímu komplexu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Jako kapitán Jack Sparrow okouzluje americký herec Johnny Depp (42) i v druhém pokračování Pirátů z Karibiku tisícovky žen na celém světě. Méně jím jsou však nadšeni obyvatelé West Hollywoodu, jimž chce zmařit výstavbu nákupního a restauračního komplexu.

Článek

Svědčí o tom alespoň žaloba, již podal u příslušného soudu. Ohrazuje se v ní proti realizaci plánovaného projektu, neboť hrozí, že mu stavební objekt s četnými obchody a restauračními zařízeními zastíní výhled na pahorek, jímž se dosud i s rodinou kochá. Depp se přízně justičních orgánů dovolává především poukazem na blaho dětí, které si hrají na terase jeho nestíněné vily o rozloze 670 metrů čtverečních.

Stavební firma reprezentovaná bratry Josephem a Youdim Emraniovými, která je ve sporu žalovanou stranou, namítá, že Johnny, jeho manželka Vanessa Paradisová i jejich děti tráví většinu času ve Francii a ve Spojených státech se vyskytují víceméně sporadicky. Doufají proto, že soudce rozhodne stejně jako v loňském roce, kdy obdobnou při zamítl. Ovšem jistotu dosud nemají. Deppova sestra, která vystupuje v roli jeho osobní asistentky, totiž podala jeho jménem odvolání proti rozsudku a konečný verdikt zatím nezazněl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám