Hlavní obsah

Gott se syna nedočkal, má třetí dceru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestašedesátiletý zpěvák Karel Gott má třetí dceru. Jeho přítelkyně Ivana Macháčková mu v neděli ráno porodila holčičku. Jmenuje se Charlotte Ella Gottová.

Článek

Charlotta vážila při narození 3,28 kilogramu a měřila 51 centimetrů. Třicetiletá maminka i dcera jsou podle agentur v pořádku.

"Prožíval jsem to vlastně celý den a noc, až vlastně do těch půl sedmé, kdy jsem u toho se rozhodl být. Takže jsem to celé, dá se říct, prožil s Ivanou, se vší podporou, jak to má být. Viděl jsem něco, co jsem v životě live neviděl. A to umocnění je v tom, že je to moje. Že vidím, jak prostě ten človíček spatří svět a je můj," řekl zpěvák.

"Je to pocit nezapomenutelný. Krásně je taková jako vyžehlená, spokojená a některé rysy už tam poznávám. Když se někdy podívám na sebe do zrcadla, tak mně to odpovídá," svěřil se Gott Rádiu Impuls.

Šestašedesátiletý zpěvák má z předchozích vztahů dvě dospělé dcery - Dominiku a Lucii. Ženatý však šestašedesátiletý zpěvák nebyl ani jednou.

Několikanásobný Zlatý a Český slavík se drží na špici pop-music téměř půl století. Vyučil se elektromontérem v ČKD v Praze-Vysočanech. Po amatérských začátcích v kavárnách Alfa a Vltava začal v roce 1959 zpívat s orchestrem Karla Krautgartnera. Rok nato byl přijat na Státní konzervatoř v Praze, kde vystudoval operní zpěv. Gott má na svém kontě téměř 150 dlouhohrajících zvukových nosičů. Také rád maluje. Při jeho prodejní výstavě v květnu 1999 v Praze byl například obraz Obdiv a závist prodán za 1,4 miliónu korun.

Vzhledem k neslušným výrokům na adresu rodiny Karla Gotta byla diskuse zrušena. Omlouváme se těm, kteří se dokážou vyjádřit i bez hrubých výrazových prostředků.

KDO MÁ TAKÉ DÍTĚ PO ŠEDESÁTCE

  • Boris Hybner (1941) - otec dvou starších dcer Vandy a Lucie si "na stará kolena" pořídil také dvě děti, syna Maxe (2001) a dceru Žofii (2005).
  • Karel Svoboda (1938) - otec syna Petra a dcery Jany z prvního manželství má se současnou manželkou Vendulou téměř ročního syna Jakuba. Před deseti lety se jim narodila dcera Klára, která ale v srpnu 2000 zemřela na leukemii.
  • Karel Šíp (1945) - třetí dítě se scenáristovi a moderátorovi narodilo v listopadu 2003. Kromě nejmladšího syna Jana má z manželství s Marcelou Holanovou syna Karla. Šíp byl ještě otcem nemanželské dcery Hany, která v roce 2002 spáchala sebevraždu.
  • Karel Vágner (1942) - hudebník a skladatel má kromě čtyř starších děti (mimo jiné rybáře a modela Jakuba) dvě malé dcery - Aničku (letos devět let) a Barunku (letos pět let).

ČTK

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám