Hlavní obsah

Rapper Snoop Dogg se na letišti porval s policií, skončil v cele

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Proslulý americký rapper Snoop Doggy Dogg (34) skončil ve středu večer v londýnské policejní cele. Zadržen byl spolu s pěti dalšími členy jeho skupiny na letišti Heathrow, když se v čekárně pro cestující obchodní třídy choval násilně. Povolána musela být policie. Při pacifikaci rapperů bylo sedm policistů zraněno, jeden má zlomenou ruku.

Článek

"Šest členů skupiny, všichni přes třicet, byli uvězněni s podezřením, že se chovali násilně a vyvolali rvačku," uvedl policejní mluvčí a dodal, že problém vznikl, když byly členové skupiny vyzváni ke kontrole zavazadel. Do následné potyčky se zapletlo na 30 lidí.

Mluvčí letecké společnosti British Airways, se kterou cestovali rappeři do Jihoafrické republiky, uvedl: "Do incidentu byla zapletena skupina cestujících v čekárně. Někteří cestující byli hrubí na naše zaměstnance. To je něco, co netolerujeme"

Snoop Doggy Dogg, vlastním jménem Calvin Broadust, je jednou z největších hvězd gangsta rapu, pro nějž jsou typické velmi násilné texty. Se svými lakonickými verši se prosadil v roce 1993 na průlomovém albu Doggystyle. Kariéra člena nechvalně proslulého losangelského pouličního gangu Crips však byla záhy poté přerušena. Byl zapleten do vraždy jiného člena gangu a obviněn ze spolupachatelství, nakonec ho ale osvobodili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám