Hlavní obsah

Fáma předčasně pohřbila Mekyho Žbirku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zatímco známý slovenský zpěvák Miro Žbirka seděl ve svém pražském bytě, Slovenskem se rozletěla rychlostí blesku překvapivá zpráva o jeho úmrtí. Muž, jenž v 90. letech dokázal ve Zlatém slavíkovi porazit i Karla Gotta, se tak stal obětí černého humoru rádoby vtipálků.

Článek

"Poprvé jsem tuto informaci slyšel ve čtvrtek v noci, když mi ji domů zavolali pracovníci mého hudebního vydavatelství. Trochu mě to pobavilo a zprávu jsem přijal v naprostém klidu, jako nedůležitou hloupost," uvedl s klidem anglického gentlemana Meky Žbirka. "Divoké věci se začaly dít v pátek ráno, začala mi volat celá hromada vyděšených přátel. Všichni měli jednou otázku: jestli jsem v pořádku," řekl hudebník.

"Jsem rád, že v klidu zůstala moje manželka, protože mě vidí zdravého a živého. Zajímavé je, že se tato fáma objevila zrovna v okamžiku, kdy jsem zcela v pohodě a raduji se z jara," řekl Žbirka.

Zaskočen původním kanadským žertíkem o údajném Žbirkově skonu byl i jeho kolega z branže Petr Kotvald. "Ne, tomu nechci vůbec věřit. Je to prima kluk, jistě se ukáže, že je to jen nějaká hloupá fáma," řekl Kotvald.

Zpěvák hodlá dokázat, že umí žít opravdu naplno, připravuje tedy koncertní šňůru po ČR.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám