Hlavní obsah

V Záhřebu otevřeli muzeum pro zlomená srdce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ZÁHŘEB

Po utěšování svých přátel, kterým nevyšly jejich milostná vzplanutí a lásky, rozhodli se Drazen Grubisic a Olinka Vistica zřídit muzeum pro zlomená srdce. V muzeu, které zřídili v chorvatském Záhřebu vystavují milostné dopisy a jiné vzpomínkové předměty.

Článek

"Nikdy jsme o podobném muzeu neslyšeli a doufáme, že by se mohlo stát určitou formou terapie pro lidi, kteří mají zlomené srdce. Sesbírali jsme různé vzpomínkové předměty, dopisy a další věci od lidí, kteří ztratili své milované, říká Drazen Grubisic.

"Muzeum nabízí vše - od romantických a dojemných dopisů přes různé dárky, které si milenci dali, jako plyšové medvídky nebo fotky. U každé vystavené věci je zároveň podrobný popis vztahu a člověka, který od trpícího nějakým způsobem odešel. To je důvod, proč si myslíme, že by naše muzeum mohlo mít terapeutický účinek pro ty, kteří právě ztratili svou lásku. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám