Hlavní obsah

Robbie Williams trpěl kvůli hypnóze jehlami

Popový idol Robbie Williams (32) se nechal kvůli zvláštnímu velikonočnímu vysílání britské televizní stanice Channel 4 operovat. Při bizarním představení se nechal zhypnotizovat iluzionistou Derrenem Brownem, který mu posléze do předloktí zapíchnul třiceticentimetrové jehly.

Článek

Zpěvák během představení nejevil žádné známky bolesti, i když údajně poněkud zezelenal. Akce se uskutečnila na opuštěném místě v londýnském East Endu. Robbie měl obě ruce svázané řetězy a po celou dobu musel opakovat dětskou říkánku O třech myškách, aby se udržel v tranzu.

Iluzionista Brown již v minulosti předváděl ruskou ruletu a jiná kouzla, ale jeho vystoupení s Williamsem bylo podle jeho vlastních slov "něčím mnohem větším a lepším než pouhým karetním trikem."

"Robbie nevěděl přesně, do čeho jde, ale celou dobu vypadal klidně a uvolněně, až teprve ke konci trochu zneklidněl," říká Brown. Robbie sám ale tvrdí, že od té doby se stal velkým příznivcem piercingu.

Reklama

Související témata:

Související články

Robbie Williams předvedl striptýz

V soukromí koupelny se při ranním sprchování většina mužů cítí jako neodolatelná hvězda pop-music a prozpěvuje si z plných plic. Objevit se však v Adamově...

Robbie Williams doma sexu neholduje

Jednatřicetiletý britský zpěvák Robbie Williams se svěřil, že ještě nikdy neprovozoval sex ve vlastní posteli. Nedovoluje mu to úzkostlivá péče o vlastní...

Výběr článků

Načítám