Hlavní obsah

Kate Mossová je kandidátkou na titul maminka roku

Novinky, famos.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani kokainový skandál nezabránil tomu, aby se Kate Mossová stala horkou favoritkou na zisk titulu "hvězdná maminka roku". Na špičku žebříku se dostala přesto, že loni na podzim o její tříletou dceru Lilu Grace na čas pečovali přátelé, když se dvaatřicetiletá modelka v rehabilitačním centru v Arizoně pokoušela odvyknout drogám.

Článek

Čtenáři časopisů a návštěvníci internetu si zřejmě v drogových dýcháncích maminek libují, protože doposud kralovala hitparádě nejlepších maminek z řad celebrit svobodná matka Kerry Katonová, která je také spojována s drogami, navíc strávila loňský rok v léčebně, kde se zbavovala depresí. Tentokrát se mezi "nej" matky nedostala.

Do patnáctky nejlepších maminek pro rok 2006, z nichž bude příští týden vybrána veřejností vítězka, se probojovala i manželka prince Charlese Camilla Parker-Bowlesová, která se stala macechou princů Williama a Harryho.

Mezi favoritkami jsou modelka Jordan a televizní moderátorky Davina McCallová a Tess Dalyová. O titul "Freemans Celebrity Mum of the Year 2006" se budou ucházet také Sharon Osbourneová, Louise Redknappová, Jools Oliverová, Gail Porterová, Patsy Kensitová, reportérka deníku Sun Lorraine Kellyová, Melanie Sykesová, Sheree Murphyová, novopečená maminka Penny Lancasterová a Liz Hurleyová.

Poprvé za pět let v patnáctce nefiguruje manželka Davida Beckhama Victoria.

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Moss nejlépe oblékanou ženou světa

Britská supermodelka Kate Mossová je podle magazínu Glamour nejlépe oblékanou ženou světa. Na špičku žebříčku světové elegance, který magazín každoročně...

Kate Mossová ztrácí paměť

Kate Mossová má strach, že ztrácí krátkodobou paměť. Modelka má údajně problémy s tím, aby si vzpomněla, v jaký den má kterou schůzku.

Výběr článků

Načítám