Hlavní obsah

Zpěvák James Blunt prodal svoji sestru

James Blunt odhalil zajímavou skutečnost. Před rokem a půl prodal svou sestru na aukčním serveru eBay. Zpěvák dospěl k tomuto kroku poté, co se jeho sestra neměla jak dostat na pohřeb do Irska. Plán vyšel prý velmi dobře, jeho sestra se s vítězem aukce stále stýká.

Článek

Dle serveru IOL.com Blunt řekl: "Měl jsem tak trochu závislost na eBay a prodával jsem všechno ze svého apartmánu v Londýně. Poté jsem jeden den přišel a má sestra plakala, protože se nemohla dostat na pohřeb v jižním Irsku. Žádný z plánů nevyšel - nejezdily ani vlaky a ani trajekty. Tak mě napadla zlatá možnost a dal jsem svou sestru na eBay." Inzerát zněl: Slečna v tísni, potřebuje se dostat na jih Irska. Co tím od nás jako dražitelů získáte? Stanete se rytířem v lesklé zbroji.

Mnoho lidí začalo rychle přihazovat. Vyhrál muž, který vlastnil helikoptéru a mohl tak Bluntovu sestru na pohřeb bez potíží dopravit. Bluntova sestra a rytíř v lesklé zbroji chodí spolu chodí a žijí dodnes. Od chvíle, kdy se dvojice seznámila, přitom už uplynulo osmnáct měsíců. Blunt řekl, že má ještě další zajímavé plány a dodal: "Mám také druhou sestru a půjde na prodej brzo!"

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám