Hlavní obsah

Pro Anistonovou je nejdůležitější věrnost

Hollywoodská herečka Jennifer Anistonová je přesvědčena, že muži jsou více nevěrní než ženy. Bývalá hvězda seriálu Přátelé přitom zdůraznila, že pro ni je věrnost jednou z nejdůležitějších hodnot pro kvalitní manželství.

Článek

Anistonová, která se loni rozvedla s Bradem Pittem, byla často ve sdělovacích prostředcích označována za nejukřivděnější manželku poté, co její bývalý manžel se krátce po rozvodu ukazoval s herečkou Angelinou Jolieovou.

Pitt a Jolieová, kterým se má brzy narodit dítě, vždy popírali tvrzení, že spolu začali chodit za doby trvání Pittova manželství s Anistonovou, ale mnozí o pravdivosti těchto slov pochybují.

"Myslím, že věrnost je v manželství velmi důležitá. To muž je zpravidla nevěrný. Je to velmi obecné tvrzení, ale jsem si jista, že by to případný průzkum potvrdil," řekla Anistonová, a posílila tak obecné přesvědčení amerického showbyznysu, že ji Pitt podváděl.  

Reklama

Související témata:

Související články

Jennifer Anistonová osobností roku

Americká herečka Jennifer Anistonová byla magazínem GQ zvolena osobností roku. Stala se tak první ženou v historii periodika, které se dostalo takové cti,...

Anistonová si chce na čas odpočinout

Šestatřicetiletá herečka Jennifer Anistonová se chystá udělat radikální změnu. Na nějaký čas touží uniknout hektickému hereckému životu v Los Angeles....

Výběr článků

Načítám