Hlavní obsah

Kokta požádal Gábinu Partyšovou o ruku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KINGSTON

Po čtyřleté známosti požádal pražský podnikatel Josef Kokta (48) svou přítelkyni, televizní moderátorku Gábinu Partyšovou (27), o ruku. Zasnoubili se v romantickém prostředí na karibském ostrově Jamajka.

Článek

"Ano, je to pravda. Známe se už čtyři roky a zasnoubení je dosavadním vyvrcholením našeho vztahu," potvrdil rozvedený Kokta. Snoubenci odcestovali na Jamajku v neděli 5. března a domů se vrátí v pondělí 13. března.

Gábina, která je známa také jako zpěvačka Rebeka, je šťastná. Po čtyřech letech stvrdil její přítel svou lásku k půvabné brunetce zásnubami.

Dvojice žije společně v domě u lesa v obci Petříkov na Benešovsku jižně od Prahy.

Reklama

Související články

Gábina Partyšová fotila pro Playboy

Zpěvačka a moderátorka Gábina Partyšová před dvěma měsíci pózovala pro časopis Playboy. "Fotila jsem jen do rubriky celebrity. Byla jsem tam sice hodně...

Gábina Partyšová se blýskla v luxusní róbě

Moderátorka a zpěvačka Gábina Partyšová byla hvězdou večírku, který se konal po vyhlášení výsledků ankety Český slavík 2005. Zvláštní pozornost budila její...

Výběr článků

Načítám