Hlavní obsah

Sharon Stoneová políbí každého, kdo bude pro mír na Blízkém východě

Americká herečka Sharon Stoneová je připravena přispět k mírovému úsilí na Blízkém východě: políbí každého, kdo bude usilovat o ukončení izraelsko-arabského konfliktu. Stoneová to dnes řekla novinářům v Tel Avivu, avšak "přeslechla" jejich návrh, aby tedy políbila přítomného laureáta Nobelovy ceny míru Šimona Perese.

Článek

V Izraeli je od úterka na pětidenní návštěvě. Přijela na pozvání Peresova mírového institutu. Bývalý izraelský premiér a člen několika vlád instituci založil v roce 1997 s cílem zlepšit vztahy Izraelců a Arabů.

Herečka prohlásila, že sama nedokáže konflikt vyřešit, ale že je připravena použít svého věhlasu pro podporu mírových aktivit. "Políbím kohokoli, abych podpořila blízkovýchodní mír," řekla.

V Izraeli je poprvé. Chce si kromě jiného zahrát fotbal s izraelskými a palestinskými dětmi a navštívit dětské nemocnice. V pátek v Izraeli oslaví své 48. narozeniny na galavečeru, jehož výtěžek bude použit v projektech zaměřených na vzdělání a léčbu dětí.

Filmový svět očekává premiéru nového filmu Stoneové. Je to Základní instinkt 2 a do kin bude uveden poslední březnový den.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám