Hlavní obsah

Michael Jackson si vybíral děti z katalogu

– NEW YORK

Ani překotný úprk do Bahrajnu Michaelu Jacksonovi (47) příliš nepomohl. Upadající zájem, na němž se částečně podepsala jeho fyzická nepřítomnost ve Státech, znovu totiž oživila čerstvá odhalení, s nimiž vystoupili Roger Friedman z Fox News a starší bratr někdejšího popového krále Jermaine.

Článek

Friedman, jenž je považován za jednoho z nejlepších expertů na kontroverzního zpěváka, seznámil podle vlastních slov čtenáře amerických médií s holou a čistou pravdou o narození jeho potomků. Tvrdí, že si Michael vybíral dárkyni vajíček, která měla být oplodněna, z katalogu, jejž měl k dispozici. Žena, na níž padla jeho volba, byla na rozdíl od Debbie Roweové, matky jeho dvou dalších dětí, černovlasá. Později k ní hledal rovněž v katalogu, tentokrát ale semenné banky, muže, jehož spermie byly hodné účasti na aktu početí.

Své tvrzení opírá autor této poměrně smělé konstrukce nejen o dokumenty, které byly součástí obžalovacího spisu při projednávání případu zneužívání nezletilých a jež nebyly nikdy zpřístupněny veřejnosti, ale také o informace z nejužšího Jacksonova okruhu.

Podobnému tématu se věnuje také časopis New York Daily News, který uvádí, že děti narozené v manželství s Debbie, se vyvíjely z vajíček oplodněných neznámým dárcem spermií. Odvolává se přitom na svědectví Michaelova bratra Jermaina, jenž redakci už v roce 2003 předložil náčrt zamýšlené knihy, v níž hodlal odhalit všechna rodinná tajemství. K jejímu napsání sice nikdy nedošlo, nicméně vedení listu má k dispozici koncept práce.

Obsahuje mimo jiné pasáže o starostech, které si dělala celá rodina kvůli Michaelovu vztahu k vlastním i cizím dětem. Součástí je i seznam různých léků a drog i dávky, jež popový král denně konzumoval, včetně poukazů na jeho prohlubující se závislost. Stejně jako potvrzení toho, že blednutí jeho kůže nezpůsobila, jak se Jackson neustále obhajuje, vážná choroba, ale usiloval o to zcela záměrně.

Reklama

Související témata:

Související články

Jackson utekl z USA do Bahrajnu a Dubaje

Popový zpěvák Michael Jackson se po dlouhých týdnech opět objevil na veřejnosti. Minulý víkend zavítal do Dubaje. Společnost mu dělali šejkové Spojených...

Michael Jackson je na mizině

Americký zpěvák Michael Jackson si spokojeně užívá v Bahrajnu, kam se nedávno uchýlil, aby si odpočinul po zdlouhavém soudním procesu, který nedávno...

Výběr článků

Načítám