Hlavní obsah

Paris Hiltonová by měla hrát matku Terezu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká dědička hotelového impéria Paris Hiltonová, která proslula mnoha skandály, trapasy a zvláštními výroky, by měla hrát matku Terezu. Podle francouzského magazínu Courrier International to potvrdil indický režisér Radžívnáth.

Článek

"Moji agenti již Paris Hiltonovou kontaktovali," řekl režisér podle listu. Radžívnátha prý mimo jiné nadchlo, že čtyřiadvacetiletá Hiltonová údajně odmítla pózovat pro časopis Playboy. 

Takový argument působí jako špatný vtip vzhledem k tomu, že veškerý zahraniční tisk před časem informoval o jejím pornografickém filmu. Na internetu je také spousta erotických fotek Hiltonové, některé i lesbické. Režisér musí být buď naprosto mimo realitu, nebo se jedná o jakýsi rafinovaný mediální trik.

Hiltonová je v současnosti také nominována na nejhorší herečku (horor Dům voskových figurín) a na nejotravnější celebritu. Nedostatek talentu a také obecné inteligence už prokázala mnoha společenskými faux pas.  Nedávno jí prý překvapilo, že Londýn je v Anglii.      

Zisk z filmu o proslulé řeholnici, která byla prohlášena za blahoslavenou, půjde podle režiséra na charitu. Radžívnáth doufá, že projekt získá požehnání papeže. 

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hilton se nechce svléknout pro Playboy

Americká dědička hotelového impéria Paris Hiltonová nemíní podlehnout nabídce vydavatele pánského magazínu Playboy a přijít si na další tučnou sumu výměnou...

Paris Hiltonová obviněna z rasismu

Prominentce Paris Hiltonové byl udělen soudní zákaz. Musí se držet dále od člověka, který plánuje společenské akce v Los Angeles. Soud vydal toto rozhodnutí...

Výběr článků

Načítám