Hlavní obsah

Vyvolení 2 startují

Právo, Jana Perglerová

V sobotu večer v 19.50 startuje na televizi Prima druhá řada reality show VyVolení. Patnáct soutěžících začne až do června bojovat o ceny v hodnotě patnácti miliónů korun. Vítěz obdrží byt za šest miliónů, roční rentu rovněž za šest miliónů korun, auto, několikeré dovolené a elektroniku.

Článek

Chování skupiny lidí, zavřených ve Vile, která nyní stojí v pražských libeňských docích, budou, stejně jako u první řady, moderovat Tereza Pergnerová, Vlastimil Korec a Libor Bouček. Nově k nim přibyla modelka Diana Kobzanová. Spolu s Boučkem se prostřídá při uvádění lechtivé Noční show.

"Rozhodně si nic nenechám pro sebe a určitě ani VyVolené nenechám v klidu a budu chtít, aby byli velmi otevření," prohlásila dračice Kobzanová, kterou poprvé uvidíme na obrazovce v neděli. Od neděle se spustí i divácké hlasování.

Během prvních čtrnácti dnů budou nejprve diváci prostřednictvím SMS a telefonického hlasování (SMS přijde na sedm korun) vybírat z šedesátky uchazečů, již Prima vybrala v konkurzech, patnáctku soutěžících VyVolených, která se nastěhuje do Vily. Divákům se každý den představí tři adepti.

První tři v neděli

Do první volby jde Jaroslav Boxan zvaný Boxi, Antonín Jalovec zvaný Tony a Petr Sentiran zvaný Senti. Tonyho už televizní diváci mohou znát - jde o přítele Renaty Kajdžas, jedné z konfliktních aktérek reality show Big Brother, kterou loni odvysílala Nova.

O přízeň diváků a vstup do Vily se postupně začnou ucházet například mulat Daniel Joao, bratr semifinalistky první řady soutěže Česko hledá SuperStar Madaleny Joaové, nebo Jakub Kuba, dřívější moderátor Snídaně s Novou, nyní jedno z moderátorských es hudební TV Óčko. Ve hře je i bývalý voják mise SFOR II. či nezaměstnaný Boris, potetovaný na těle všude, kde se dá. Připraven je i kouzelník- iluzionista, dívka mající za sebou pobyt v džungli, lesbička nebo břišní tanečnice.

Bude seznam sprosťačin?

První řada Vyvolených vzbudila negativní pozornost mj. i Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, která udělila za vulgaritu, obscénnost, opilství, sexuální a agresivní chování soutěžících v reality show vysoké miliónové pokuty jak Primě, tak Nově za Big Brother. Žádná z televizí je zatím podle informací Práva nezaplatila, budou se bránit soudně.

"Zakázat VyVoleným mluvit sprostě, tím by formát pořadu ztratil na autenticitě. Lidé běžně nemluví jen slušně," prohlásil v rozhovoru pro Frekvenci 1 generální ředitel Primy Martin Dvořák. Oznámil, že nadále budou vulgární výrazy v reality show "vypípávat" a poté nadsazeně vyzval zákonodárce, aby k novému mediálnímu zákonu, kde je zakotven požadavek nemluvit v televizi vulgárně mezi 6. až 22. hodinou, vytvořili seznam sprostých slov, podle kterých by se zákon "snadněji aplikoval do praxe". "Nebudeme zavdávat Radě příčinu pro další penalizaci," prohlásil Dvořák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám