Hlavní obsah

Z neVyVolené Moniky bude asi servírka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Účastnice první série reality show Vyvolení Monika Chrobáková se chystá ucházet o místo servírky v jedné ostravské restauraci.

Článek

Chrobáková velmi dobře tuší, že obličeje soutěžících z první řady za čas zapadnou, a tak říká: "Uvědomuji si, že sláva je pomíjivá a zítra začíná druhá řada, za pár týdnů začnou z Vily vycházet další VyVolení a my to budeme mít s uplatněním horší, proto myslím na zadní vrátka."

Má ráda kontakt s lidmi a práci servírky údajně chtěla dělat vždy. Zároveň si velmi dobře uvědomuje, že práce servírky není nic jednoduchého. Led na chlazení unavených nohou má už prý doma připraven. "Mám strach, abych někoho nepolila, nebo někomu nevysypala jídlo do klína. Ve filmu to vypadá vtipně, ale nechtěla bych to zažít v reálu," obává se.

Reklama

Související témata:

Související články

NeVyVolená Monika je vážně zamilovaná

Monika Chrobáková, bývalá soutěžící z reality show VyVolení, má zase důvod k radosti. Dva měsíce před nástupem do vily VyVolených se Monika rozešla s přítelem...

Výběr článků

Načítám