Hlavní obsah

Britney Spearsová: nikdo není lepší než já

Britney Spearsová říká, že se těší, až se vrátí zpět do pracovního koloběhu. Britney, která před pěti měsíci porodila syna Seana Prestona prohlásila, že opravdu postrádá práci. Mimo jiné se také chvástala, že během její absence na hudební scéně nikdo nedokázal zaujmout její pozici.

Článek

"Může to znít divně, ale chybí mi cestování. Chybějí mi ty cesty a pohybování se po různých  místech. Ale také mi chybí přítomnost mých tanečníků a zábava celkově. Ten pocit, když jste na scéně a víte, že předvádíte své maximum, to prostě miluju. Potřebovala jsem pauzu. Jednoduše jsem po tom potřebovala být zase hladová. Já tam prostě patřím," řekla bývalá popová princezna.

Britney také prohlásila, že během její absence na scéně nikdo nezaujal její místo. "Je to obrovské uklidnění. Nevšimla jsem si nikoho, kdo by předváděl výkony jako já. Je to zcela úžasný pocit. Bylo to opravdu nudné, nic mě nenadchlo," dmula se pýchou Britney.

Reklama

Související témata:

Související články

Paparazzi ohrozili dítě Britney Spearsové

Britney Spearsová se musela po útěku před několika fotografy pořádně obhajovat. Byla totiž spatřena, jak ujíždí autem s pětiměsíčním dítětem na klíně.

Výběr článků

Načítám